Adresa: Str. George Coșbuc, Nr.1, Moldova Nouă, Caraș-Severin, 325500
Tel: 0255 540 822 / Email: Secretariat@LiceulClisuraDunarii.ro
În anul 2018 la Liceul Tehnologic ,,Clisura Dunării” s-a înființat o echipă de robotică, coordonată de domnul profesor, Sabin Dănuț Munteanu, care a dedicat din timpul și cunoștințele sale elevilor care au fost pasionați de această activitate extracurriculară. În anul 2019, LTCDMNRobotics a participat la competiția națională de robotică și s-a clasat pe locul doi, ratând competiția internațională în semifinale.
Anul acesta, LTCDMNRobotics a participat la competiția regională din Arad, iar acum se află la București, la competiția națională First Tech Challange, coordonată de Asociația non-profit ”Nație prin Educație”, aceasta fiind la al șaptelea sezon.
La această competiție națională, echipa ce reprezintă școala noastră, dar și județul Caraș-Severin are numărul de identificare: RO#132. Ne mândrim cu asemenea elevi și profesori, suntem cu toții fericiți pentru munca și devotamentul lor și le dorim putere, pasiune și o inimă care să primească rodul muncii lor. Pentru Liceul Tehnologic Clisura Dunării ați fost și veți râmâne cei mai buni!👏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *