Adresa: Str. George Coșbuc, Nr.1, Moldova Nouă, Caraș-Severin, 325500
Tel: 0255 540 822 / Email: Secretariat@LiceulClisuraDunarii.ro
‼️Redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit catre #LICEUL#TEHNOLOGIC#CLISURA#DUNĂRII#MOLDOVA#NOUĂ❗
Completează formularul 230 📝prin care direcționezi 3,5% din impozitul pe venit pe anul 2022 către ASOCIAȚIA DE PĂRINȚI LTCD de la Liceul Tehnologic ”Clisura Dunării”, pentru o perioadă de 2 ani. 🆗️
 
Astfel ne ajuți să ne dezvoltam printr-un lucru simplu care nu costă nimic – redirectionarea a 3,5% din impozitul pe venit pe care statul îl încasează anual. Ca termen pana pe data de 25 Mai 2023, fiecare puteti face ceva cu banii pe care statul oricum îi va da în alte părți, cum dorește. Haideti să DĂRUIM PENTRU EDUCAȚIE. Puteti redirecționa cei pana la 3,5% din impozitul pe venitul realizat în 2022 ca să sustineti LICEUL TEHNOLOGIC ”CLISURA DUNĂRII”, MOLDOVA NOUĂ.
 
Ce trebuie să facem?
 
Completam un formular care durează doar 2 minute. Îl găsiți mai jos ⬇️
🆓️Pentru cel care redirectioneaza, gestul nu costa absolut nimic. 🆓️Formularul este o metoda prin care oricine își poate redirecționa până la 3,5% din impozitul anual sau pentru o perioada de până la doi ani către o Asociație.
 
🆗️ Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului, ci va fi redirecționată către contul Asociatiei alease. Daca nu completati formularul, banii răman statului.🆘️
Prin redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venit puteți contribui la dezvoltarea LICEULUI TEHNOLOGIC ”CLISURA DUNĂRII”, MOLDOVA NOUĂ🆗️
 
Procedura este extrem de simplă. Iată pașii care trebuie parcurși.🎯
 
📌Descarcați de mai jos ⬇️ formularul gata completat cu datele Asociației de Părinți LTCD ce aparține de Liceul Tehnologic ”Clisura Dunării” din Moldova Nouă.
📌Completați formularul cu datele dumneavoastra ( chenarul I ) și semnați jos de tot. Datele Asociaţiei de părinți LTCD de la LICEUL TEHNOLOGIC ”CLISURA DUNĂRII”, Moldova Nouă sunt deja completate!
📌Trimiteti formularul printat/ scanat, completat și semnat la secretariatul școlii sau pe adresele de mail: grmold9@yahoo.com, ltcdmoldovanouă@isjcs.ro
 
Formularele pot fi trimise pana la 24 mai 2023 pentru a putea fi centralizate pana în 25 mai și duse apoi la Administrația Financiară.
 
🔵 Sau 🟡
 
📌Puteți depune personal formularul la direcțiunea sau la secretariatul școlii. Sau să îl dați unui profesor al școlii/ diriginte, etc care să îl aducă la sediul școlii.
Oricum ar fi, daca vreți, dați de noi în orice forma 😊
 
MULȚUMIM!❤️
 
Formularul se poate descărca de aici:
CERERE ANAF 230